Berekent HuurwoningVlissingen makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding?

Geen makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding HuurwoningVlissingen is een online huurmarkt en geen bemiddelaar/makelaar. Huurders en Huurwoningaanbieders ontmoeten elkaar hier op eigen initiatief. HuurwoningVlissingen bemiddelt dus niet en vraagt geen bemiddelingsvergoeding/makelaarsvergoeding.

Aan Huurwoningaanbieders in Vlissingen vragen wij geen marketingvergoeding voor het aanbieden van hun Huurwoning in Vlissingen. Een Huurwoningaanbieder kan gratis een Huurwoning plaatsen in Vlissingen. Huurders kunnen ook gratis een Huurwoningoproep plaatsen in Vlissingen, waarmee huurders aangeven dat ze opzoek zijn naar een Huurwoning in Vlissingen, huurders kunnen ook reageren op Huurwoningen in Vlissingen. Op www.huurwoningvlissingen.nl betaal je dus alleen als je ervoor kiest om gebruik te maken om te reageren op een huurder die een oproep heeft geplaatst op HuurwoningVlissingen of te reageren op een advertentie van een Huurwoning in Vlissingen.

Kosten makelaar/bemiddelaar en contractkosten Als je als huurder voor een Huurwoning kiest die door een makelaar/bemiddelaar is aangeboden in Vlissingen, kan deze makelaar/bemiddelaar wel een makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding, contractkosten of andere kosten vragen. Particuliere verhuurders in Vlissingen kunnen contractkosten vragen voor het opstellen van de huurovereenkomst. Als je meer wil weten over de vergoeding die een Huurwoningaanbieder vraagt voor zijn diensten, kun je dit bij de betreffende aanbieder zelf navragen.

HuurwoningVlissingen raadt je aan om vooraf te vragen aan de Huurwoningaanbieder of er bijkomende kosten zijn of vergoedingen worden gevraagd als je de Huurwoning afneemt of bezichtigd.

Voorkom ongewenste kosten en communiceer duidelijk met elkaar!

Alle veelgestelde vragen